Cezayir Yetkili Vize Merkezi 0 212 219 32 51



Şirket sahibi ve Ortakları için Cezayir vize başvurusu

  • Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay geçerli süresi olan,var ise eski pasaportlar)
  • Nüfus cüzdadn fotokopisi
  • 2 Adet vesikalık Resim (Son 6 ay içerisinde çekilmiş ,arka fonu beyaz resim)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak Cezayir konsolosluğu vize departmanına hitaben İngilizce yazılmış, seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Şirketin İmza sirküleri,Vergi Levhası,Faaliyet Belgesi ve Ticari Sicil Gazetesi Fotokopileri
  • Banka Hesap Cüzdanı(güncel tarihli ve bakiyeli )
  • Uçak ve Otel rezervasyonu (Otel rezervasyonu Cezayir'deki otelden onaylı konfirme gerekmektedir.)
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Cezayir'deki Firmadan Davetiye

Ssk'lı çalışanlar için Cezayir vize başvurusu

  • Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay geçerli süresi olan,var ise eski pasaportlar)
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • 2 Adet vesikalık Resim (Son 6 ay içerisinde çekilmiş ,arka fonu beyaz resim)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Cezayir konsolosluğuna hitaben, işveren tarafından İngilizce yazılmış şirketteki görevi, seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Şirketin İmza sirküleri,Vergi Levhası,Faaliyet Belgesi ve Ticari Sicil Gazetesi Fotokopileri
  • Sigorta işe giriş bildirgesi
  • Sigorta Hizmet dökümü
  • Son 3 aylık maaş bordrosu (İmzalı ve kaşeli)
  • Banka Hesap Cüzdanı(güncel tarihli ve bakiyeli)
  • Uçak ve Otel rezervasyonu (Otel rezervasyonu Cezayir'deki otelden onaylı konfirme gerekmektedir.)
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Cezayir'deki Firmadan Davetiye


Esnaf -Serbest meslek sahipleri için Cezayir vize başvurusu

  • Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay geçerli süresi olan,var ise eski pasaportlar)
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • 2 Adet vesikalık Resim (Son 6 ay içerisinde çekilmiş ,arka fonu beyaz resim)
  • İkametgah belgesi
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak Cezayir konsolosluğu vize departmanına hitaben İngilizce yazılmış, seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Şirketinin İmza Beyannamesi,Vergi Levhası,Faaliyet Belgesi ve Ticari Sicil Gazetesi(Var ise) Fotokopileri
  • Bağ-kur Hizmet Dökümü
  • Banka Hesap Cüzdanı(güncel tarihli ve bakiyeli)
  • Uçak ve Otel rezervasyonu (Otel rezervasyonu Cezayir'deki otelden onaylı konfirme gerekmektedir.)
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Cezayir'deki Firmadan Davetiye


Devlet Dairesi Çalışanları için Cezayir vize başvurusu

  • Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay geçerli süresi olan,var ise eski pasaportlar)
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • 2 Adet vesikalık Resim (Son 6 ay içerisinde çekilmiş ,arka fonu beyaz resim)
  • Bağlı bulunduğu kurumdan kaşeli ve imzalı olarak, Cezayir konsolosluğuna hitaben, görevinizi, seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten İngilizce yazılmış vize talep dilekçesi
  • Resmi kurum kimlik kartı fotokopisi
  • Son 3 aylık maaş bordrosu (İmzalı ve kaşeli)
  • Banka Hesap Cüzdanı(güncel tarihli ve bakiyeli)
  • Uçak ve Otel rezervasyonu (Otel rezervasyonu Cezayir'deki otelden onaylı konfirme gerekmektedir.)

Ev Hanımları için Cezayir vize başvurusu

  • Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay geçerli süresi olan,var ise eski pasaportlar)
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • 2 Adet vesikalık Resim (Son 6 ay içerisinde çekilmiş ,arka fonu beyaz resim)
  • Evlenme cüzdanı fotokopisi
  • Cezayir konsolosluğu vize departmanına hitaben İngilizce yazılmış seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Var ise Gayrimenkul Tapu,Araç ruhsatı ve Kredi Kartı Fotokopisi
  • Banka Hesap Cüzdanı(güncel tarihli ve bakiyeli)
  • Uçak ve Otel rezervasyonu (Otel rezervasyonu Cezayir'deki otelden onaylı konfirme gerekmektedir.)


Öğrenciler için Cezayir vize başvurusu

  • Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay geçerli süresi olan,var ise eski pasaportlar)
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • 2 Adet vesikalık Resim (Son 6 ay içerisinde çekilmiş ,arka fonu beyaz resim)
  • Cezayir konsolosluğu vize departmanına hitaben İngilizce yazılmış seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaşını doldurmamış ise Anne ve Babadan Cezayir'e seyahat edebilmesi için noterden onaylı muvafakatname
  • Aile işveren veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • Banka Hesap Cüzdanı(güncel tarihli ve bakiyeli)
  • Uçak ve Otel rezervasyonu (Otel rezervasyonu Cezayir'deki otelden onaylı konfirme gerekmektedir.)


Emekliler için Cezayir vize başvurusu

  • Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay geçerli süresi olan,var ise eski pasaportlar)
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • 2 Adet vesikalık Resim (Son 6 ay içerisinde çekilmiş ,arka fonu beyaz resim)
  • İkametgah belgesi
  • Cezayir konsolosluğu vize departmanına hitaben İngilizce yazılmış seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Emekli cüzdanı fotokopisi(Son emekli maaşı aldığına dair bordrosu)
  • Banka Hesap Cüzdanı(güncel tarihli ve bakiyeli)
  • Uçak ve Otel rezervasyonu (Otel rezervasyonu Cezayir'deki otelden onaylı konfirme gerekmektedir.)


NOT:
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadırlar.
  • Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik pasaport sahipleri 90 güne kadar vizeden muaftırlar.
  • Vize müracaatı için şahsen gelmenize gerek yoktur.
  • Turistik başvurularda otel rezervasyonları mutlaka Cezayir'deki kalınacak otelden imzalı ,onaylı ve konfirmeli rezervasyon istenmektedir.
  • İsrail vizesi olanlara Cezayir Konsolosluğu vize uygulamamaktadır.
  • Cezayir Vizesi 2-3 iş gününde sonuçlanmaktadır.
  • Gerekli evrakları kargo veya şahsen ulaştırmanız halinde en geç 1 gün sonra işlemler başlamaktadır.
  • Cezayir vize işlemleri için bizi arayınız.

Tel :     0 212 219 32 51
Gsm :   0 507 149 00 04
Adres :  Halaskargazi cad. No: 4 Garanti Apt. Kat:8 D:32
            Harbiye-Şişli /İSTANBUL