Çin Vize Merkezi 0 212 219 32 51


Çin Vizesi


Şirket sahibi ve Ortakları için Çin vize başvurusu

  • Pasaport (En az 6 ay geçerli süresi olan,varsa eski pasaportlar)
  • 2 Adet Vesikalık Resim (33mm-48mm ebatlarında,Yeni çekilmiş,Arka Fonu Beyaz,Kıyafet koyu renkli, Mat ve kalın kağıda resim olması gereklidir.)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • İkamet belgesi
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Çin konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Vergi Levhasının Fotokopisi
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi( Orjinal)
  • Banka Hesap cüzdanı ( Bankadan orjinal yazı, Bankanın İmza sirküleri ile birlikte veya Banka Hesap cüzdanının aslı, Banka hesabında en az 5000 tl bakiye olmalıdır.)
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Çin' deki Firmadan Davetiye(Orjinal)
  • Turistik başvurularda Adli sicil ve arşiv kaydı istenmektedir.Kayıtta sabıka kaydı ve sabıka arşiv kaydı yoktur şeklinde yazmalıdır.


 
Ssk'lı çalışanlar için Çin vize başvurusu

  • Pasaport (En az 6 ay geçerli süresi olan,varsa eski pasaportlar)
  • 2 Adet Vesikalık Resim (33mm-48mm ebatlarında,Yeni çekilmiş,Arka Fonu Beyaz,Kıyafet koyu renkli, Mat ve kalın kağıda resim olması gereklidir.)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi 
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Çin konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış,Şirketteki görevi, seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Vergi Levhasının Fotokopisi
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi( Orjinal)
  • Banka Hesap cüzdanı ( Bankadan orjinal yazı, Bankanın İmza sirküleri ile birlikte veya Banka Hesap cüzdanının aslı, Banka hesabında en az 5000 tl bakiye olmalıdır.)
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Çin'deki Firmadan Davetiye(Orjinal)
  • Turistik başvurularda Adli sicil ve arşiv kaydı istenmektedir.Kayıtta sabıka kaydı ve sabıka arşiv kaydı yoktur şeklinde yazmalıdır.


Esnaf -Serbest meslek sahipleri için Çin vize başvurusu

  • Pasaport (En az 6 ay geçerli süresi olan,varsa eski pasaportlar)
  • 2 Adet Vesikalık Resim (33mm-48mm ebatlarında,Yeni çekilmiş,Arka Fonu Beyaz,Kıyafet koyu renkli, Mat ve kalın kağıda resim olması gereklidir.)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Çin konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve
  • masrafların kimin tarafından karşılacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Vergi Levhası fotokopisi
  • Yeni tarihli Faaliyet belgesi (Orjinal)
  • Banka Hesap cüzdanı ( Bankadan orjinal yazı, Bankanın İmza sirküleri ile birlikte veya Banka Hesap cüzdanının aslı, Banka hesabında en az 5000 tl bakiye olmalıdır.)
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Çin'deki Firmadan Davetiye(Orjinal)
  • Turistik başvurularda Adli sicil ve arşiv kaydı istenmektedir.Kayıtta sabıka kaydı ve sabıka arşiv kaydı yoktur şeklinde yazmalıdır.


Devlet Dairesi çalışanlar için Çin vize başvurusu

  • Pasaport (En az 6 ay geçerli süresi olan,varsa eski pasaportlar)
  • 2 Adet Vesikalık Resim (33mm-48mm ebatlarında,Yeni çekilmiş,Arka Fonu Beyaz,Kıyafet koyu renkli, Mat ve kalın kağıda resim olması gereklidir.)
  • Kimlik fotokopisi
  • Bağlı bulunduğu kurumdan kaşeli ve imzalı olarak, Çin konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış,Kurumdaki görevi, seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Banka Hesap cüzdanı ( Bankadan orjinal yazı, Bankanın İmza sirküleri ile birlikte veya Banka Hesap cüzdanının aslı, Banka hesabında en az 5000 tl bakiye olmalıdır.)
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları
  • Turistik başvurularda Adli sicil ve arşiv kaydı istenmektedir.Kayıtta sabıka kaydı ve sabıka arşiv kaydı yoktur şeklinde yazmalıdır.


 
Ev Hanımları için Çin vize başvurusu

  • Pasaport (En az 6 ay geçerli süresi olan,varsa eski pasaportlar)
  • 2 Adet Vesikalık Resim (33mm-48mm ebatlarında,Yeni çekilmiş,Arka Fonu Beyaz,Kıyafet koyu renkli, Mat ve kalın kağıda resim olması gereklidir.)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Evli olanlardanEvlenme cüzdanı fotokopisi
  • Çin konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Banka Hesap cüzdanı ( Bankadan orjinal yazı, Bankanın İmza sirküleri ile birlikte veya Banka Hesap cüzdanının aslı, Banka hesabında en az 5000 tl bakiye olmalıdır.)
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları
  • Turistik başvurularda Adli sicil ve arşiv kaydı istenmektedir. Kayıtta sabıka kaydı ve sabıka arşiv kaydı yoktur şeklinde yazmalıdır.


Öğrenciler için Çin vize başvurusu

  • Pasaport (En az 6 ay geçerli süresi olan,varsa eski pasaportlar)
  • 2 Adet Vesikalık Resim (33mm-48mm ebatlarında,Yeni çekilmiş,Arka Fonu Beyaz,Kıyafet koyu renkli, Mat ve kalın kağıda resim olması gereklidir.)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Çin konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Banka Hesap cüzdanı ( Bankadan orjinal yazı, Bankanın İmza sirküleri ile birlikte veya Banka Hesap cüzdanının aslı, Banka hesabında en az 5000 tl bakiye olmalıdır.)
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları
  • Turistik başvurularda Adli sicil ve arşiv kaydı istenmektedir.Kayıtta sabıka kaydı ve sabıka arşiv kaydı yoktur şeklinde yazmalıdır.
  • 18 yaş doldurmamış ise Anne ve Babadan Çin'e seyahat edebilmesi için noterden onaylı muvafakatname
  • Yeni tarihli öğrenci belgesi


Emekliler için Çin vize başvurusu

  • Pasaport (En az 6 ay geçerli süresi olan,varsa eski pasaportlar)
  • 2 Adet Vesikalık Resim (33mm-48mm ebatlarında,Yeni çekilmiş,Arka Fonu Beyaz,Kıyafet koyu renkli, Mat ve kalın kağıda resim olması gereklidir.)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi 
  • Çin konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Banka Hesap cüzdanı ( Bankadan orjinal yazı, Bankanın İmza sirküleri ile birlikte veya Banka Hesap cüzdanının aslı, Banka hesabında en az 5000 tl bakiye olmalıdır.)
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları
  • Turistik başvurularda Adli sicil ve arşiv kaydı istenmektedir. Kayıtta sabıka kaydı ve sabıka arşiv kaydı yoktur şeklinde yazmalıdır.
  • Emekli cüzdanı fotokopisi(son emekli maaşı aldığına dair bordro)

NOT:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından vize istenmektedir.
  • Hususi (Yeşil),Hizmet(Gri) ve Diplomatik (Siyah) pasaport sahiplerine vize uygulanmamaktadır.
  • Çin konsolosluğu eski tip Lacivert pasaportları işleme almamaktadır.
  • Başvurunuza şahsen gelmenize gerek yoktur.
  • Başvuru evraklarınızı tarafımıza kargo veya şahsen ulaştırdığınızda 1 iş günü sonra işleme alınacaktır.
  • Çin vizesi 6-7 iş gününde sonuçlanmaktadır.
  • Çin vize işlemleri için bizi arayınız.

Tel :     0 212 219 32 51
Gsm :   0 507 149 00 04
Adres : Halaskargazi cad.No:4 Garanti Apt.Kat:8 D:32
            Harbiye-Şişli /İSTANBUL