Finlandiya Vizesi 0 212 219 32 51


Finlandiya Vizesi


Şirket sahibi ve Ortakları için Finlandiya vize başvurusu

  • Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerli süresi olan , varsa eski pasaportlar)
  • 2 Adet vesikalık resim(Son 3 ay içerisinde çekilmiş, 47 X 36 mm ebatlarında ,arka fonu beyaz resim)
  • Nüfus cüzdanı ( Orjinali veya Noter onaylı )
  • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği (Yeni tarihli)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Finlandiya konsolosluğu vize departmanına hitaben İngilizce yazılmış, seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Faaliyet Belgesi Aslı
  • Orjinal Vergi Levhası ve fotokopiler / veya orjinal noter tasdikli fotokopisi
  • Orjinal İmza sirküleri ve fotokopiler / veya orjinal noter tasdikli fotokopisi
  • Orjinal Ticaret Sicil gazetesi ve fotokopiler / veya orjinal noter tasdikli fotokopisi
  • Bağ-kur dökümü
  • 20 ile 30 yas arasındaki erkekler için orijinal askerlik durumunu gösteren belge
  • Banka hesap cüzdanı veya Banka Hesap Hareketleri( Güncel tarihli ve bakiyeli)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu veya Araç ruhsatı fotokopileri
  • Uçak rezervasyonu
  • Otel rezervasyonu(Otel tarafından teyit edilmiş rezervasyon)
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Finlandiya'da ki Firmadan Davetiye
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


Bordrolu çalışanlar için  Finlandiya vize başvurusu

  • Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerli süresi olan , varsa eski pasaportlar)
  • 2 Adet vesikalık resim (Son 3 ay içerisinde çekilmiş, 47 X 36 mm ebatlarında ,arka fonu beyaz resim)
  • Nüfus cüzdanı ( Orjinali veya Noter onaylı )
  • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği (Yeni tarihli)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Finlandiya konsolosluğu vize departmanına hitaben İngilizce yazılmış, görevi,çalıştığı süre ,seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Faaliyet Belgesi Aslı
  • Orjinal Vergi Levhası ve fotokopiler / veya orjinal noter tasdikli fotokopisi
  • Orjinal İmza sirküleri ve fotokopiler / veya orjinal noter tasdikli fotokopisi
  • Orjinal Ticaret Sicil gazetesi ve fotokopiler / veya orjinal noter tasdikli fotokopisi
  • SSK Giriş bildirgesi
  • SSK hizmet dökümü
  • Son 4 aylık Maaş bordrosu (imzalı ve kaşeli olmalıdır.)
  • 20 ile 30 yas arasındaki erkekler için orijinal askerlik durumunu gösteren belge
  • Banka hesap cüzdanı veya Banka Hesap Hareketleri ( Güncel tarihli ve bakiyeli)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu veya Araç ruhsatı fotokopileri
  • Uçak rezervasyonu
  • Otel rezervasyonu(Otel tarafından teyit edilmiş rezervasyon)
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Finlandiya'da ki Firmadan Davetiye
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


Devlet Memurları için Finlandiya vize başvurusu

  • Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerli süresi olan , varsa eski pasaportlar)
  • 2 Adet vesikalık resim (Son 3 ay içerisinde çekilmiş, 47 X 36 mm ebatlarında ,arka fonu beyaz resim)
  • Nüfus cüzdanı ( Orjinali veya Noter onaylı )
  • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği (Yeni tarihli)
  • Bağlı bulunduğu kurumdan kaşeli ve imzalı olarak, Finlandiya konsolosluğu vize departmanına hitaben İngilizce yazılmış, görevi,çalıştığı süre ,seyahat detaylarını  belirten vize talep dilekçesi
  • Kurum Kimlik kartı fotokopisi
  • Son 4 aylık Maaş bordrosu (imzalı ve kaşeli olmalıdır.)
  • 20 ile 30 yas arasındaki erkekler için orijinal askerlik durumunu gösteren belge
  • Banka hesap cüzdanı veya Banka Hesap Hareketleri ( Güncel tarihli ve bakiyeli)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu veya Araç ruhsatı fotokopileri
  • Uçak rezervasyonu
  • Otel rezervasyonu(Otel tarafından teyit edilmiş rezervasyon)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


Ev Hanımları için Finlandiya vize başvurusu

  • Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerli süresi olan , varsa eski pasaportlar)
  • 2 Adet vesikalık resim (Son 3 ay içerisinde çekilmiş, 47 X 36 mm ebatlarında ,arka fonu beyaz resim)
  • Nüfus cüzdanı ( Orjinali veya Noter onaylı )
  • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği (Yeni tarihli)
  • Evli olanlardan Evlenme cüzdanı fotokopisi
  • Finlandiya konsolosluğu vize departmanına hitaben İngilizce yazılmış,seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Banka hesap cüzdanı veya Banka Hesap Hareketleri ( Güncel tarihli ve bakiyeli)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu veya Araç ruhsatı fotokopileri
  • Uçak rezervasyonu
  • Otel rezervasyonu(Otel tarafından teyit edilmiş rezervasyon)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


Öğrenciler için  Finlandiya vize başvurusu

  • Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerli süresi olan , varsa eski pasaportlar)
  • 2 Adet vesikalık resim (Son 3 ay içerisinde çekilmiş, 47 X 36 mm ebatlarında ,arka fonu beyaz resim)
  • Nüfus cüzdanı ( Orjinali veya Noter onaylı )
  • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği (Yeni tarihli)
  • Yeni tarihli Öğrenci belgesi
  • 18 yaşı doldurmamış ise Anne ve Baba'dan Finlandiya'ya seyahat edebilmesi için noterden onaylı muvafakatname
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • Finlandiya konsolosluğu vize departmanına hitaben İngilizce yazılmış,seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Banka hesap cüzdanı veya Banka Hesap hareketleri ( Güncel tarihli ve bakiyeli)
  • Ebeveynlerine ait  Gayrimenkul Tapu veya Araç ruhsatı fotokopileri
  • Uçak rezervasyonu
  • Otel rezervasyonu(Otel tarafından teyit edilmiş rezervasyon)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


Emekliler için Finlandiya vize başvurusu

  • Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerli süresi olan , varsa eski pasaportlar)
  • 2 Adet vesikalık resim (Son 3 ay içerisinde çekilmiş, 47 X 36 mm ebatlarında ,arka fonu beyaz resim)
  • Nüfus cüzdanı ( Orjinali veya Noter onaylı olması gereklidir. )
  • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği (Yeni tarihli)
  • Evli olanlardan Evlenme cüzdanı fotokopisi
  • Son emekli Maaşı aldığına dair bordrosu
  • Finlandiya konsolosluğu vize departmanına hitaben İngilizce yazılmış,seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Banka hesap cüzdanı veya Banka Hesap hareketleri ( Güncel tarihli ve bakiyeli)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu veya Araç ruhsatı fotokopileri
  • Uçak rezervasyonu
  • Otel rezervasyonu(Otel tarafından teyit edilmiş rezervasyon)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


NOT:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından vize uygulanmaktadır.
  • Hususi (Yeşil), Hizmet(Gri) ve Diplomatik (Siyah) pasaport sahiplerine vize uygulanmamaktadır.
  • Vize müracaatı için biometrik parmak izi uygulaması olduğundan şahsen gelmeniz gereklidir.
  • Finlandiya Ticari vize müracaatları 7-10 iş gününde sonuçlanmaktadır.
  • Finlandiya Turistik vize müracaatları 21 iş gününde sonuçlanmaktadır.
  • Finlandiya vize işlemleri için bizi arayınız.

Tel :   0 212 219 32 51
Gsm : 0 507 149 00 04
Adres : Halaskargazi cad. No:4 Garanti Apt. Kat:8 D:32 Harbiye-Şişli /İSTANBUL