irlanda Vizesi 0 212 219 32 51


İrlanda vizesi


İşveren olarak İrlanda vize başvurusu

  • Pasaport ( Vize bitiş tarihinden en az 6 ay geçerli pasaport ,Var ise eski pasaportlar)
  • 2 adet biometrik resim (35 x 45 mm ebatlarında yeni çekilmiş,arka fonu beyaz resim)
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi
  • Evlenme cüzdanı fotokopisi ( Başlık olarak İngilizce tercümesi istenmektedir.)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İrlanda konsolosluğu vize departmanına hitaben İngilizce yazılmış, seyahat detaylarını,masrafların kimin tarafından karşılanacağını ve zamanından önce İrlanda ülkesinin terk edeceğini belirtmesi gerekmekte olduğunu belirten vize talep dilekçesi
  • Başvuru sahibinin, İrlanda Konsolosluğuna hitaben İngilizce yazılmış konfirmasyon yazısı (Gidiş amacı, Ne kadar süre kalınacağı,Masrafların kimin tarafından karşılanacağı ve zamanından önce İrlanda ülkesini terk edeceği ve işine geri döneceği belirtilmelidir.)
  • Şirketin İmza sirküleri,Faaliyet belgesi,Vergi levhası ve Ticari Sicil gazetesi fotokopisi (Bu evrakların sadece başlıkları yeminli tercüman tarafından çevirilebilir.)
  • Bağ-kur Hizmet dökümü  (Bu evrakların sadece başlıkları yeminli tercüman tarafından çevirilebilir.)
  • Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Hareketleri (Son 6 aylık olmalıdır.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu,Araç ruhsatı  Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları
  • Ticari Seyahatleriniz İçin İrlanda'daki Firmadan Davetiye( İrlanda’ da ki firmadan, ziyaretin sebebini, tarihlerini, seyahat masraflarını kimin karşılayacağını da belirten ve iletişim detayları bulunan onaylama yazısı. İki şirket arasındaki bağı gösteren belgeler (varsa)
  • Aile ziyaretleri için Davetiye mektubu ;
  • Sizi davet eden kişi İrlanda vatandaşı ise, Pasaport fotokopisi veya vatandaşlığını kanıtlayan belgeler. Davetiye gönderen kişi İrlanda vatandaşı değil ise oturum belgesinin fotokopisi, GNIB kartının fotokopisi ve pasaportundaki göçmenlik mührünün fotokopisi
  • Sizi davet eden kişi adına güncel bir fatura (var ise elektrik, su, gaz faturası)
  • Sizden ve davet eden kişiden vize şartlarına uyucağınızı, İrlanda’da sığınmacı olarak kalmayacağını ve vizenizin bitiminde İrlanda’yı terk edeceğinizi belirten İngilizce yazılmış dilekçe.
  • Sizi davet eden kişiyle nasıl tanıştığınızı/akraba olduğunuzu destekleyen belgeler – Doğum belgesi, evlilik belgesi gibi.
  • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği (İngilizce tercümesi)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

 
Bordrolu Çalışan olarak İrlanda vize başvurusu

  • Pasaport (Vize bitiş tarihinden en az 6 ay geçerli pasaport , Var ise eski pasaportlar)
  • 2 adet biometrik resim(35 x 45 mm ebatlarında yeni çekilmiş,arka fonu beyaz resim)
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi
  • Evlenme cüzdanı fotokopisi ( Başlık olarak İngilizce tercümesi istenmektedir.)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İrlanda konsolosluğu vize departmanına hitaben İngilizce yazılmış,Şirketteki görevi, seyahat detaylarını,masrafların kimin tarafından karşılanacağını ve zamanından önce İrlanda ülkesinin terk edeceğini belirtmesi gerekmekte olduğunu belirten vize talep dilekçesi
  • Başvuru sahibinin, İrlanda Konsolosluğuna hitaben İngilizce yazılmış konfirmasyon yazısı (Gidiş amacı, Ne kadar süre kalınacağı,Masrafların kimin tarafından karşılanacağı ve zamanından önce İrlanda ülkesini terk edeceği ve işine geri döneceği belirtilmelidir.)
  • Şirketin İmza sirküleri,Faaliyet belgesi,Vergi levhası ve Ticari Sicil gazetesi fotokopisi(Bu evrakların sadece başlıkları yeminli tercüman tarafından çevirilebilir.)
  • Ssk giriş bildirgesi  (Bu evrakların sadece başlıkları yeminli tercüman tarafından çevirilebilir.)
  • Ssk hizmet dökümü (Bu evrakların sadece başlıkları yeminli tercüman tarafından çevirilebilir.)
  • Son 3 ay'a ait maaş bordrosu (Bu evrakların sadece başlıkları yeminli tercüman tarafından çevirilebilir.)
  • Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Hareketleri (Son 6 aylık olmalıdır.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu,Araç ruhsatı Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları
  • Ticari Seyahatleriniz İçin İrlanda' da ki Firmadan Davetiye(İrlanda’ da ki firmadan, ziyaretin sebebini, tarihlerini, seyahat masraflarını kimin karşılayacağını da belirten ve iletişim detayları bulunan onaylama yazısı. İki şirket arasındaki bağı gösteren belgeler (varsa)
  • Aile ziyaretleri için Davetiye mektubu ;
  • Sizi davet eden kişi İrlanda vatandaşı ise, Pasaport fotokopisi veya vatandaşlığını kanıtlayan belgeler. Davetiye gönderen kişi İrlanda vatandaşı değil ise oturum belgesinin fotokopisi, GNIB kartının fotokopisi ve pasaportundaki göçmenlik mührünün fotokopisi
  • Sizi davet eden kişi adına güncel bir fatura (var ise elektrik, su, gaz faturası)
  • Sizden ve davet eden kişiden vize şartlarına uyacağınızı, İrlanda’da sığınmacı olarak kalmayacağını ve vizenizin bitiminde İrlanda’yı terk edeceğinizi belirten İngilizce yazılmış dilekçe.
  • Sizi davet eden kişiyle nasıl tanıştığınızı/akraba olduğunuzu destekleyen belgeler – Doğum belgesi, evlilik belgesi gibi.
  • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği (İngilizce tercümesi)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


Serbest Meslek Sahipleri İrlanda vize başvurusu

  • Pasaport ( Vize bitiş tarihinden en az 6 ay geçerli pasaport ,Var ise eski pasaportlar)
  • 2 adet biometrik resim (35 x 45 mm ebatlarında yeni çekilmiş,arka fonu beyaz resim)
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi
  • Evlenme cüzdanı fotokopisi ( Başlık olarak İngilizce tercümesi istenmektedir.)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İrlanda konsolosluğu vize departmanına hitaben İngilizce yazılmış, seyahat detaylarını,masrafların kimin tarafından karşılanacağını ve zamanından önce İrlanda ülkesinin terk edeceğini belirtmesi gerekmekte olduğunu belirten vize talep dilekçesi
  • Başvuru sahibinin, İrlanda Konsolosluğuna hitaben İngilizce yazılmış konfirmasyon yazısı (Gidiş amacı, Ne kadar süre kalınacağı,Masrafların kimin tarafından karşılanacağı ve zamanından önce İrlanda ülkesini terk edeceği ve işine geri döneceği belirtilmelidir.)
  • Şirketin İmza sirküleri,Faaliyet belgesi,Vergi levhası ve Ticari Sicil gazetesi fotokopisi (Bu evrakların sadece başlıkları yeminli tercüman tarafından çevirilebilir.)
  • Bağ-kur Hizmet dökümü (Bu evrakların sadece başlıkları yeminli tercüman tarafından çevirilebilir.)
  • Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Hareketleri (Son 6 aylık olmalıdır.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu,Araç ruhsatı Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları
  • Ticari Seyahatleriniz İçin İrlanda'daki Firmadan Davetiye( İrlanda’ da ki firmadan, ziyaretin sebebini, tarihlerini, seyahat masraflarını kimin karşılayacağını da belirten ve iletişim detayları bulunan onaylama yazısı. İki şirket arasındaki bağı gösteren belgeler (varsa)
  • Aile ziyaretleri için Davetiye mektubu ;
  • Sizi davet eden kişi İrlanda vatandaşı ise, Pasaport fotokopisi veya vatandaşlığını kanıtlayan belgeler. Davetiye gönderen kişi İrlanda vatandaşı değil ise oturum belgesinin fotokopisi, GNIB kartının fotokopisi ve pasaportundaki göçmenlik mührünün fotokopisi
  • Sizi davet eden kişi adına güncel bir fatura (var ise elektrik, su, gaz faturası)
  • Sizden ve davet eden kişiden vize şartlarına uyucağınızı, İrlanda’da sığınmacı olarak kalmayacağını ve vizenizin bitiminde İrlanda’yı terk edeceğinizi belirten İngilizce yazılmış dilekçe.
  • Sizi davet eden kişiyle nasıl tanıştığınızı/akraba olduğunuzu destekleyen belgeler – Doğum belgesi, evlilik belgesi gibi.
  • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği (İngilizce tercümesi)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Devlet Memurları İrlanda vize başvurusu

  • Pasaport ( Vize bitiş tarihinden en az 6 ay geçerli pasaport ,Var ise eski pasaportlar)
  • 2 adet biometrik resim (35 x 45 mm ebatlarında yeni çekilmiş,arka fonu beyaz resim)
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi
  • Evlenme cüzdanı fotokopisi ( Başlık olarak İngilizce tercümesi istenmektedir.)
  • Bağlı Bulunduğu kurumdan kaşeli ve imzalı olarak, İrlanda konsolosluğu vize departmanına hitaben İngilizce yazılmış, seyahat detaylarını,masrafların kimin tarafından karşılanacağını ve zamanından önce İrlanda ülkesinin terk edeceğini belirtmesi gerekmekte olduğunu belirten vize talep dilekçesi
  • Başvuru sahibinin, İrlanda Konsolosluğuna hitaben İngilizce yazılmış konfirmasyon yazısı (Gidiş amacı, Ne kadar süre kalınacağı,Masrafların kimin tarafından karşılanacağı ve zamanından önce İrlanda ülkesini terk edeceği ve işine geri döneceği belirtilmelidir.)
  • Resmi Kurum Kimlik Kartı fotokopisi
  • Son 3 ay'a ait maaş bordrosu(Bu evrakların sadece başlıkları yeminli tercüman tarafından çevirilebilir.)
  • Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Hareketleri (Son 6 aylık olmalıdır.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu,Araç ruhsatı Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları
  • Aile ziyaretleri için Davetiye mektubu ;
  • Sizi davet eden kişi İrlanda vatandaşı ise, Pasaport fotokopisi veya vatandaşlığını kanıtlayan belgeler. Davetiye gönderen kişi İrlanda vatandaşı değil ise oturum belgesinin fotokopisi, GNIB kartının fotokopisi ve pasaportundaki göçmenlik mührünün fotokopisi
  • Sizi davet eden kişi adına güncel bir fatura (var ise elektrik, su, gaz faturası)
  • Sizden ve davet eden kişiden vize şartlarına uyucağınızı, İrlanda’da sığınmacı olarak kalmayacağını ve vizenizin bitiminde İrlanda’yı terk edeceğinizi belirten İngilizce yazılmış dilekçe.
  • Sizi davet eden kişiyle nasıl tanıştığınızı/akraba olduğunuzu destekleyen belgeler – Doğum belgesi, evlilik belgesi gibi.
  • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği (İngilizce tercümesi)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

 
Ev Hanımı olarak İrlanda vize başvurusu

  • Pasaport (Vize bitiş tarihinden en az 6 ay geçerli pasaport,Var ise eski pasaportlar)
  • 2 adet biometrik resim(35 x 45 mm ebatlarında yeni çekilmiş,arka fonu beyaz resim)
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi
  • Evlenme cüzdanı fotokopisi ( Başlık olarak İngilizce tercümesi istenmektedir.)
  • Eşine ait iş evrakları
  • Başvuru sahibinin, İrlanda Konsolosluğuna hitaben İngilizce yazılmış konfirmasyon yazısı (Gidiş amacı, Ne kadar süre kalınacağı,Masrafların kimin tarafından karşılanacağı ve zamanından önce İrlanda ülkesini terk edeceği belirtilmelidir.)
  • Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Hareketleri (Son 6 aylık olmalıdır.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu,Araç ruhsatı ve Kredi kartı Fotokopisi
  • Turistik başvuralar için Otel ve Uçak Rezervasyonu
  • Aile ziyaretleri için Davetiye mektubu ;
  • Sizi davet eden kişi İrlanda vatandaşı ise, Pasaport fotokopisi veya vatandaşlığını kanıtlayan belgeler. Davetiye gönderen kişi İrlanda vatandaşı değil ise oturum belgesinin fotokopisi, GNIB kartının fotokopisi ve pasaportundaki göçmenlik mührünün fotokopisi
  • Sizi davet eden kişi adına güncel bir fatura (var ise elektrik, su, gaz faturası)
  • Sizden ve davet eden kişiden vize şartlarına uyucağınızı, İrlanda’da sığınmacı olarak kalmayacağını ve vizenizin bitiminde İrlanda’yı terk edeceğinizi belirten İngilizce yazılmış dilekçe.
  • Sizi davet eden kişiyle nasıl tanıştığınızı/akraba olduğunuzu destekleyen belgeler – Doğum belgesi, evlilik belgesi gibi.
  • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği (İngilizce tercümesi)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

 
Öğrenci olarak İrlanda vize başvurusu

  • Pasaport (Vize bitiş tarihinden en az 6 ay geçerli pasaport ,Var  ise eski pasaportlar)
  • 2 adet biometrik resim(35 x 45 mm ebatlarında yeni çekilmiş,arka fonu beyaz resim )
  • Nüfus cüzdanı  fotokopisi 
  • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği (İngilizce tercümesi)
  • Yeni tarihli öğrenci belgesi ( Öğrenim gördüğü okuldan eğitim aldığı branşı,ne kadar süredir öğrenim gördüğü,mezuniyetinin kaç yıl kaldığını ve İrlanda'da bulunduktan sonra geri döneceğini belirten yazı gereklidir.)
  • 18 yaş doldurmamış ise Anne ve Babadan İrlanda'ya seyahat edebilmesi için noterden onaylı muvafakatname ( İngilizce tercümesi)
  • Aile işveren veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • Başvuru sahibinin, İrlanda Konsolosluğuna hitaben İngilizce yazılmış konfirmasyon yazısı (Gidiş amacı, Ne kadar süre kalınacağı,Masrafların kimin tarafından karşılanacağı ve zamanından önce İrlanda ülkesini terk edeceği belirtilmelidir.)
  • Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Hareketleri (Son 6 aylık olmalıdır.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu,Araç ruhsatı  Fotokopisi
  • Turistik başvurular için Otel ve Uçak Rezervasyonu
  • Aile ziyaretleri için Davetiye mektubu ;
    Sizi davet eden kişi İrlanda vatandaşı ise, kişinin pasaport
    Sizi davet eden kişi İrlanda vatandaşı ise, Pasaport fotokopisi veya vatandaşlığını kanıtlayan belgeler. Davetiye gönderen kişi İrlanda vatandaşı değil ise oturum belgesinin fotokopisi,GNIB kartının fotokopisi ve pasaportundaki göçmenlik mührünün fotokopisi
  • Sizi davet eden kişi adına güncel bir fatura (var ise elektrik, su, gaz faturası)
  • Sizden ve davet eden kişiden vize şartlarına uyacağınızı, İrlanda’da sığınmacı olarak kalmayacağını ve vizenizin bitiminde İrlanda’ yı terk edeceğinizi belirten İngilizce yazılmış dilekçe.
  • Sizi davet eden kişiyle nasıl tanıştığınızı/akraba olduğunuzu destekleyen belgeler – Doğum belgesi, evlilik belgesi gibi.
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

 
Emekli olarak İrlanda vize başvurusu

  • Pasaport (Vize bitiş tarihinden en az 6 ay geçerli pasaport ,Var ise eski pasaportlar)
  • 2 adet biometrik resim(35 x 45 mm ebatlarında yeni çekilmiş,arka fonu beyaz resim)
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi
  • Evlenme cüzdanı fotokopisi ( Başlık olarak İngilizce tercümesi istenmektedir.)
  • Son emekli maaşı aldığına dair bordrosu
  • Başvuru sahibinin, İrlanda Konsolosluğuna hitaben İngilizce yazılmış konfirmasyon yazısı (Gidiş amacı, Ne kadar süre kalınacağı,Masrafların kimin tarafından karşılanacağı ve Zamanından önce İrlanda ülkesini terk edeceği belirtilmelidir.)
  • Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Hareketleri (Son 6 aylık olmalıdır.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu,Araç ruhsatı Fotokopisi
  • Turistik başvuralar için Otel ve Uçak Rezervasyonu
  • Aile ziyaretleri için Davetiye mektubu ;
    Sizi davet eden kişi İrlanda vatandaşı ise, Pasaport fotokopisi veya vatandaşlığını kanıtlayan belgeler. Davetiye gönderen kişi İrlanda vatandaşı değil ise oturum belgesinin fotokopisi, GNIB kartının fotokopisi ve pasaportundaki göçmenlik mührünün fotokopisi
  • Sizi davet eden kişi adına güncel bir fatura (var ise elektrik, su, gaz faturası)
  • Sizden ve davet eden kişiden vize şartlarına uyacağınızı, İrlanda’da sığınmacı olarak kalmayacağını ve vizenizin bitiminde İrlanda’yı terk edeceğinizi belirten İngilizce yazılmış dilekçe.
  • Sizi davet eden kişiyle nasıl tanıştığınızı/akraba olduğunuzu destekleyen belgeler – Doğum belgesi, evlilik belgesi gibi.
  • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği (İngilizce tercümesi)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
 


NOT:
  • Normal (Bordo),Hizmet(Gri),Hususi(Yeşil) ve Diplomatik(Siyah) Pasaport sahipleri Vizeye tabidirler.
  • İrlanda vize başvuru evrakları İngilizce veya yeminli bir tercüman tarafından tercümesi gereklidir.
  • Schengen vizesi olmayan başvuru sahiplerinden tüm evraklarından bir nüsha daha  hazırlamalıdırlar.   
  • İrlanda Vize başvurularında Tam tekmilli nüfus kayıt örneği istenmektedir.(İngilizce tercüme olarak sunulmalıdır.)
  • 18 yaşın altındaki başvuru sahiplerinden Muvaffakatnamenin İngilizce tercümesi istenmektedir.
  • Şirket evraklarından İmza Sirküleri,Vergi Levhası,Ticari sicil gazetesi,Faaliyet belgesi,Ssk giriş bildirgesi,Ssk Hizmet dökümü ve Maaş bordrolarının sadece başlıklarının İngilizce tercümesi istenmektedir.
  • İrlanda Vize formları online  https://www.visas.inis.gov.ie/avats/OnlineHome.aspx  web adresinden doldurulmaktadır.
  • Başvuru evraklarınızın çevirileri tarafımızdan yapılmaktadır.
  • İrlanda vize müracaatı için şahsen gelmenize gerek yoktur.
  • İrlanda Vize başvuruları 10 iş gününde sonuçlanmaktadır.
  • Gerekli evrakları kargo veya şahsen ulaştırmanız halinde en geç 1 gün sonra işlemler başlamaktadır.
  • İrlanda vize işlemleri ile ilgili her türlü sorularınız bizi arayınız.

Tel :   0 212 219 32 51
Gsm : 0 507 149 00 04
Adres : Halaskargazi cad. No:4 Garanti Apt. Kat:8 D:32
             Harbiye-Şişli /İSTANBUL