Mısır Vize Merkezi 0 212 219 32 51


Mısır Vizesi


Şirket sahibi ve Ortakları için Mısır vize başvurusu

  • Pasaport ( Seyahat bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay geçerli süresi olan, varsa eski pasaportlar )
  • 2 adet biometrik resim(Son 3 ay içerisinde çekilmiş, arka fonu beyaz resim olmalıdır.)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imzalı Mısır Başkonsolosluğu'na hitaben İngilizce yazılmış,seyahat detaylarını belirten vize talep dilekçesi
  • Otel ve uçak rezervasyonu
  • Ticari vize için davetiye


Ssk'lı Çalışanlar için Mısır vize başvurusu

  • Pasaport ( Seyahat bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay geçerli süresi olan, varsa eski pasaportlar )
  • 2 adet biometrik resim(Son 3 ay içerisinde çekilmiş, arka fonu beyaz resim olmalıdır.)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imzalı Mısır Başkonsolosluğu'na hitaben İngilizce yazılmış,seyahat detaylarını belirten vize talep dilekçesi
  • Otel ve uçak rezervasyonu
  • Ticari vize için davetiye


Esnaf-Serbest Meslek sahipleri için Mısır vize başvurusu

  • Pasaport ( Seyahat bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay geçerli süresi olan, varsa eski pasaportlar )
  • 2 adet biometrik resim(Son 3 ay içerisinde çekilmiş, arka fonu beyaz resim olmalıdır.)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imzalı Mısır Başkonsolosluğu'na hitaben İngilizce yazılmış,seyahat detaylarını belirten vize talep dilekçesi
  • Otel ve uçak rezervasyonu
  • Ticari vize için davetiye


Devlet Memurları için Mısır vize başvurusu

  • Pasaport ( Seyahat bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay geçerli süresi olan, varsa eski pasaportlar )
  • 2 adet biometrik resim(Son 3 ay içerisinde çekilmiş, arka fonu beyaz resim olmalıdır.)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Bağlı bulunduğu kurumdan kaşeli ve imzalı olarak Mısır Başkonsolosluğu'na hitaben İngilizce yazılmış,seyahat detaylarını belirten vize talep dilekçesi
  • Otel ve uçak rezervasyonu


Ev Hanımları için Mısır vize başvurusu

  • Pasaport ( Seyahat bitiş tarihi itibarıyla en az 3 ay geçerli süresi olan, varsa eski pasaportlar )
  • 2 adet biometrik resim(Son 3 ay içerisinde çekilmiş, arka fonu beyaz resim olmalıdır.)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Evlenme cüzdanı fotokopisi
  • Mısır Başkonsolosluğu'na hitaben İngilizce yazılmış,seyahat detaylarını belirten vize talep dilekçesi
  • Otel ve uçak rezervasyonu


Öğrenciler için Mısır vize başvurusu

  • Pasaport ( Seyahat bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay geçerli süresi olan, varsa eski pasaportlar )
  • 2 adet biometrik resim(Son 3 ay içerisinde çekilmiş, arka fonu beyaz resim olmalıdır.)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • 18 yaş doldurmamış ise Anne ve Baba'dan Mısır'a seyahat edebilmesi için noterden onaylı muvafakatname
  • Öğrenci belgesi
  • Mısır Başkonsolosluğu'na hitaben İngilizce yazılmış,seyahat detaylarını belirten vize talep dilekçesi
  • Otel ve uçak rezervasyonu


Emekliler için Mısır vize başvurusu

  • Pasaport ( Seyahat bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay geçerli süresi olan, varsa eski pasaportlar )
  • 2 adet biometrik resim(Son 3 ay içerisinde çekilmiş, arka fonu beyaz resim olmalıdır.)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Emeklilik kartı veya Son emekli maaşı aldığına dair bordrosu
  • Mısır Başkonsolosluğu'na hitaben İngilizce olarak yazılmış,seyahat detaylarını belirten vize talep dilekçesi
  • Otel ve uçak rezervasyonu


NOT:
Vize müracaatı için şahsen gelmenize gerek yoktur.evrakları kargo veya şahsen ulaştırmanız yeterli olacaktır.
Mısır vizesi 7-8 iş gününde sonuçlanmaktadır.
Mısır vize işlemleri ve tüm sorularınız için bizi arayınız.

Tel : 0 212 219 32 51
Gsm : 0 507 149 00 04
Adres : Halaskargazi cad.No:4 Garanti Apt.Kat:8 D:32
Harbiye-Şişli /İSTANBUL