Pakistan Vizesi 0 212 219 32 51


Pakistan Vizesi


Şirket sahibi ve Ortakları için Pakistan vize başvurusu

  • Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerli süresi olan varsa eski pasaportlar)
  • 2 adet vesikalık resim (3,5 x 4,5 mm ebatlarında ,arka fonu beyaz,yeni çekilmiş resim)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Pakistan konsolosluğu vize departmanına hitaben İngilizce yazılmış, seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Şirketin İmza Sirküleri,Vergi Levhası,Ticari sicil gazetesi ve Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  • Bağ-kur hizmet dökümü
  • Banka Hesap Cüzdanı (Güncel tarihli ve bakiyeli olmalıdır.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu,Araç ruhsatı ve Kredi kartı Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Pakistan'daki Firmadan Davetiye


Ssk'lı Çalışanlar için olarak Pakistan vize başvurusu

  • Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerli süresi olan varsa eski pasaportlar)
  • 2 adet vesikalık resim (3,5 x 4,5 mm ebatlarında ,arka fonu beyaz,yeni çekilmiş resim)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Pakistan konsolosluğu vize departmanına hitaben İngilizce yazılmış, Şirketteki görevi,seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Şirketin İmza Sirküleri,Vergi Levhası,Ticari sicil gazetesi ve Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ssk giriş bildirgesi
  • Ssk hizmet dökümü
  • Son 3 ay' a ait maaş bordosu (imzalı ve kaşeli)
  • Banka Hesap Cüzdanı (Güncel tarihli ve bakiyeli olmalıdır.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu,Araç ruhsatı ve Kredi kartı Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Pakistan'daki Firmadan Davetiye


Esnaf-Serbest Meslek sahipleri için Pakistan vize başvurusu

  • Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerli süresi olan varsa eski pasaportlar)
  • 2 adet vesikalık resim (3,5 x 4,5 mm ebatlarında ,arka fonu beyaz,yeni çekilmiş resim)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak,Pakistan konsolosluğu vize departmanına hitaben İngilizce yazılmış seyahat detaylarını ve masraflarının kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Şirketin İmza sirküleri veya İmza Beyannamesi fotokopisi
  • Vergi Levhası fotokopisi
  • Faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi (Var ise)
  • Bağ-kur Hizmet dökümü
  • Banka Hesap Cüzdanı (Güncel tarihli ve bakiyeli olmalıdır.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu,Araç ruhsatı ve Kredi kartı Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonu
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Pakistan'daki Firmadan Davetiye


Ev Hanımları için Pakistan vize başvurusu

  • Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerli süresi olan varsa eski pasaportlar)
  • 2 adet vesikalık resim (3,5 x 4,5 mm ebatlarında ,arka fonu beyaz,yeni çekilmiş resim)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Evli olanlardan Evlenme cüzdanı fotokopisi
  • Pakistan konsolosluğu vize departmanına hitaben İngilizce yazılmış, seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Banka Hesap Cüzdanı (Güncel tarihli ve bakiyeli olmalıdır.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu,Araç ruhsatı ve Kredi kartı Fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonu


Öğrenciler için Pakistan vize başvurusu

  • Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerli süresi olan varsa eski pasaportlar)
  • 2 adet vesikalık resim (3,5 x 4,5 mm ebatlarında ,arka fonu beyaz,yeni çekilmiş resim)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Nüfus kayıt örneği
  • Pakistan konsolosluğu vize departmanına hitaben İngilizce yazılmış, seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Banka Hesap Cüzdanı (Güncel tarihli ve bakiyeli olmalıdır.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu,Araç ruhsatı ve Kredi kartı Fotokopisi
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaşını doldurmamış ise Anne ve Babadan Pakistan'a seyahat edebilmesi için noterden onaylı muvafakatname
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonu


Emekliler için Pakistan vize başvurusu

  • Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerli süresi olan varsa eski pasaportlar)
  • 2 adet vesikalık resim (3,5 x 4,5 mm ebatlarında ,arka fonu beyaz,yeni çekilmiş resim)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Evli olanlardan Evlenme cüzdanı fotokopisi
  • Pakistan konsolosluğu vize departmanına hitaben İngilizce yazılmış, seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Banka Hesap Cüzdanı (Güncel tarihli ve bakiyeli olmalıdır.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu,Araç ruhsatı ve Kredi kartı Fotokopisi
  • Emekli cüzdanı fotokopisi veya Son emekli maaşı aldığına dair bordrosu
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonu


 
Devlet Dairesi çalışanlar için Pakistan vize başvurusu

  • Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerli süresi olan varsa eski pasaportlar)
  • 2 adet vesikalık resim (3,5 x 4,5 mm ebatlarında ,arka fonu beyaz,yeni çekilmiş resim)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Bağlı bulunduğu kurumdan kaşeli ve imzalı olarak, Pakistan konsolosluğu vize departmanına hitaben İngilizce yazılmış, Görevi,seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten izin dilekçesi
  • Resmi kurum kimlik kartı fotokopisi
  • Son 3 aylık maaş bordrosu (imzalı ve kaşeli)
  • Banka hesap cüzdanı (Güncel tarihli ve bakiyeli olmalıdır.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu,Araç ruhsatı ve Kredi kartı fotokopisi
  • Otel ve Uçak rezervasyonları


NOT:
T.C vatandaşları normal pasaport sahipleri vizeye tabidir.Diplomatik,Hizmet ve Hususi pasaport sahipleri vizeden muaftır.
Pakistan vize müracaatı için şahsen gelmenize gerek kalmadan acentamız sizin adına vize işlemleri yapma yetkisine sahiptir.
Pakistan konsolosluğu gerekli gördüğü durumlarda görüşmeye çağırabilir veya ek evrak talep edebilmektedir.
Pakistan vizesi 3-4 iş günde sonuçlanmaktadır.
Gerekli evrakları kargo veya şahsen ulaştırmanız halinde en geç 1 gün sonra işlemler başlamaktadır.
Pakistan vize işlemleri bizi arayınız.

Tel : 0 212 219 32 51
Gsm : 0 507 149 00 04
Adres : Halaskargazi cad. No:4 Garanti Apt. Kat:8 D:32 Harbiye-Şişli /İSTANBUL