Polonya Vize Merkezi 0 212 219 32 51


Polonya Vizesi



Şirket Sahibi ve Ortakları için Polonya vize başvurusu

  • Pasaport ( Seyahat bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, 10 yıldan eski olmaması ve en az 2 adet boş vize sayfalarının bulunması gereklidir.Var ise eski pasaportlar  )
  • 2 Adet biometrik resim(Son 6 ay içerisinde çekilmiş ,35 X 45 mm ebatlarında , arka fonu beyaz resim)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Bağ-kur hizmet dökümü
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Polonya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Şirketin İmza Sirküleri,Vergi levhası,Ticari sicil gazetesi ve Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopileri
  • Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Hareketleri (Güncel tarihli ve bakiyeli olmalıdır.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu,Araç ruhsatı fotokopileri
  • Uçak ve Otel Rezervasyonları(Kalacağınız otelden konfirme istenmektedir.)
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Polonya'daki Firmadan Davetiye(Davet eden kişinin kimlik veya oturum fotokopisi, Davetiye gönderen şirketin faaliyet belgesi( KRS belgesi)istenmektedir.)
  • Aile ziyaret için Davetiye (Davet eden kişinin kimlik,oturum kartı fotokopisi ve Başvuru sahibinin tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği istenmektedir.)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


Ssk'lı çalışanlar için Polonya vize başvurusu

  • Pasaport ( Seyahat bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, 10 yıldan eski olmaması ve en az 2 adet boş vize sayfalarının bulunması gereklidir.Var ise eski pasaportlar  )
  • 2 Adet biometrik resim(Son 6 ay içerisinde çekilmiş ,35 X 45 mm ebatlarında , arka fonu beyaz resim)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Ssk giriş bildirgesi
  • Ssk hizmet dökümü
  • Son 3 ay' a ait maaş bordrosu (orjinali istenmektedir.)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak,Polonya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, Şirketteki görevi,seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Şirketin İmza Sirküleri,Vergi levhası,Ticari sicil gazetesi ve Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopileri
  • Banka Hesap Cüzdanı veya Banka hesap hareketleri( Güncel tarihli ve bakiyeli olmalıdır.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu,Araç ruhsatı fotokopileri
  • Uçak ve Otel Rezervasyonları(Kalacağınız otelden konfirme istenmektedir.)
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Polonya'daki Firmadan Davetiye(Davet eden kişinin kimlik veya oturum fotokopisi, Davetiye gönderen şirketin faaliyet belgesi(KRS belgesi)istenmektedir.)
  • Aile ziyaret için Davetiye (Davet eden kişinin kimlik,oturum kartı fotokopisi ve Başvuru sahibinin tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği istenmektedir.)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


Esnaf-Serbest Meslek sahipleri için Polonya vize başvurusu

  • Pasaport ( Seyahat bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, 10 yıldan eski olmaması ve en az 2 adet boş vize sayfalarının bulunması gereklidir.Var ise eski pasaportlar )
  • 2 Adet biometrik resim(Son 6 ay içerisinde çekilmiş ,35 X 45 mm ebatlarında , arka fonu beyaz resim)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Bağ-kur hizmet dökümü
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak,Polonya konsolosluğu vize departmanına hitaben seyahat detaylarını ve masraflarının kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Şirketin İmza Beyannamesi veya İmza sirküleri fotokopisi
  • Vergi Levhası fotokopisi
  • Faaliyet belgesi fotokopisi (Bağlı bulunduğu oda'dan son 3 ay'a ait olmalıdır.)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi (Var ise)
  • Banka hesap cüzdanı veya Banka Hesap Hareketleri (Güncel tarihli ve bakiyeli olmalıdır. )
  • Var ise Gayrimenkul Tapu,Araç ruhsatı fotokopileri
  • Uçak ve Otel Rezervasyonları(Kalacağınız otelden konfirme istenmektedir.)
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Polonya'daki Firmadan Davetiye(Davet eden kişinin kimlik veya oturum fotokopisi, Davetiye gönderen şirketin faaliyet belgesi(KRS belgesi)istenmektedir.)
  • Aile ziyaret için Davetiye (Davet eden kişinin kimlik,oturum kartı fotokopisi ve Başvuru sahibinin tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği istenmektedir.) 
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


Ev Hanımları için Polonya vize başvurusu

  • Pasaport ( Seyahat bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, 10 yıldan eski olmaması ve en az 2 adet boş vize sayfalarının bulunması gereklidir.Var ise eski pasaportlar . )
  • 2 Adet biometrik resim(Son 6 ay içerisinde çekilmiş ,35 X 45 mm ebatlarında , arka fonu beyaz resim)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Evli olanlardanEvlilik cüzdanı fotokopisi
  • Polonya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış,seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler istenmektedir.
  • Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Hareketleri (Güncel tarihli ve bakiyeli olmalıdır.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu,Araç ruhsatı fotokopileri
  • Uçak ve Otel Rezervasyonları(Kalacağınız otelden konfirme istenmektedir.)
  • Aile ziyaret için Davetiye (Davet eden kişinin kimlik,oturum kartı fotokopisi ve Başvuru sahibinin tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği istenmektedir.)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


Öğrenciler için Polonya vize başvurusu

  • Pasaport ( Seyahat bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, 10 yıldan eski olmaması ve en az 2 adet boş vize sayfalarının bulunması gereklidir.Var ise eski pasaportlar  )
  • 2 Adet biometrik resim(Son 6 ay içerisinde çekilmiş ,35 X 45 mm ebatlarında , arka fonu beyaz resim)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Nüfus kayıt örneği
  • Polonya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış,seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi(noter onaylı)
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaşını doldurmamış ise Anne ve Baba'dan Polonya'ya seyahat edebilmesi için noterden onaylı muvafakatname
  • Masrafları karşılayacak olan Anne ve Babası ise aşağıdaki belgeler eklenecektir;
  
 Şirket Sahibi ise;
-Şirketin Antetli Kağıdına Polonya Konsolosluğu'na hitaben İngilizce yazılmış seyahat durumunu belirten vize talep dilekçesi
-Şirketin İmza sirküleri,Yeni tarihli faaliyet belgesi,Ticari sicil gazetesi ve Vergi Levhası Fotokopileri
-Güncel tarihli Banka hesap hareketleri
-Var ise Tapu ve Araç ruhsatı fotokopileri
 
 Çalışan ise;
-Şirketin Antetli Kağıdına Polonya Konsolosluğu'na hitaben İngilizce yazılmış firma yetkilisi tarafından imzalanmış görev belgesi
-Şirketin İmza sirküleri,Yeni tarihli faaliyet belgesi,Ticari sicil gazetesi ve Vergi Levhası Fotokopileri
-Ssk giriş bildirgesi ,Ssk Hizmet dökümü
-Son 3 aylık maaş bordrosu
-Güncel tarihli Banka hesap hareketleri
-Var ise Tapu ve Araç ruhsatı fotokopileri

 Emekli ise;
- Polonya Konsolosluğu'na hitaben İngilizce yazılmış seyahat durumunu belirten vize talep dilekçesi
- Son emekli maaşı aldığına dair bordrosu
- Güncel tarihli Banka hesap hareketleri
- Var ise Tapu ve Araç ruhsatı fotokopileri

  • Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap hareketleri (Güncel tarihli ve bakiyeli olmalıdır.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu,Araç ruhsatı fotokopileri
  • Uçak ve Otel Rezervasyonları(Kalacağınız otelden konfirme istenmektedir.)
  • Aile ziyaret için Davetiye (Davet eden kişinin kimlik,oturum kartı fotokopisi ve Başvuru sahibinin tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği istenmektedir.)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


Emekliler için Polonya vize başvurusu

  • Pasaport ( Seyahat bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, 10 yıldan eski olmaması ve en az 2 adet boş vize sayfalarının bulunması gereklidir.Var ise eski pasaportlar  )
  • 2 Adet biometrik resim(Son 6 ay içerisinde çekilmiş ,35 X 45 mm ebatlarında , arka fonu beyaz resim)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Evlilik cüzdanı fotokopisi
  • Polonya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış,seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Son emekli maaşı aldığına dair bordrosu
  • Banka Hesap Cüzdanı veya Banka hesap hareketleri (Güncel tarihli ve bakiyeli olmalıdır.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu,Araç ruhsatı fotokopileri
  • Uçak ve Otel Rezervasyonları(Kalacağınız otelden konfirme istenmektedir.)
  • Aile ziyaret için Davetiye (Davet eden kişinin kimlik,oturum kartı fotokopisi ve Başvuru sahibinin tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği istenmektedir.)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


Devlet Dairesi çalışanlar için Polonya vize başvurusu

  • Pasaport ( Seyahat bitiş tarihi itibarıyla en az 3 ay süresi olan, 10 yıldan eski olmaması ve en az 2 adet boş vize sayfalarının bulunması gereklidir.Var ise eski pasaportlar  )
  • 2 Adet biometrik resim(Son 6 ay içerisinde çekilmiş ,35 X 45 mm ebatlarında , arka fonu beyaz resim)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Bağlı bulunduğu kurumdan Polonya konsolosluğu'na hitaben yazılmış kaşeli ve imzalı vize talep dilekçesi(Seyahat tarihleri,Detayları ve masrafların kimin tarafından karşılanacağı belirtilmelidir.)
  • Resmi kurum kimlik kartı fotokopisi
  • Son 3 aylık maaş bordrosu (orjinali istenmektedir.)
  • Banka hesap cüzdanı veya Banka hesap hareketleri (Güncel tarihli ve bakiyeli olmalıdır.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu,Araç ruhsatı  fotokopileri
  • Uçak ve Otel Rezervasyonları(Kalacağınız otelden konfirme istenmektedir.)
  • Aile ziyaret için Davetiye (Davet eden kişinin kimlik,oturum kartı fotokopisi ve Başvuru sahibinin tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği istenmektedir.)
  • Seyahat süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


NOT:
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından vize istenmektedir.
  • Hususi (Yeşil),Hizmet(Gri) ve Diplomatik (Siyah) pasaport sahipleri vizeden muaftırlar.
  • Polonya vize başvuru esnasında biometrik parmak izi uygulaması olduğundan başvuru sahiplerinin şahsen gelmesi zorunludur.
  • Polonya Konsolosluğu gerekli durumlarda görüşemeye çağırabilir ve ek evrak talep edebilmektedir.
  • Polonya vizesi 1 hafta sürede sonuçlanmaktadır.
  • Acentemiz Polonya Konsolosluğun yetkilendirmiş olduğu acentesi olup Vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir.
  • Gerekli evrakları kargo veya şahsen ulaştırmanız halinde en geç 1 gün sonra işlemler başlamaktadır.
  • Polonya vizesi işlemleri için bizi arayınız.

Tel :     0 212 219 32 51
Gsm :   0 507 149 00 04
Adres : Halaskargazi cad.No:4 Garanti Apt.Kat:8 D:32
           Harbiye-Şişli /İSTANBUL