Romanya Vizesi 0 212 219 32 51


Romanya Vizesi


Şirket sahibi ve Ortakları için Romanya vize başvurusu

  • Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • 2 adet biometrik resim(3,5x 4,5 mm yeni çekilmiş, arkafonu beyaz resim)
  • Kimlik fotokopisi
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Romanya Konsolosluğu vize departmanına hitaben Türkçe yazılmış, seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • İmza Sirküleri,Vergi Levhası,Yeni tarihli faaliyet belgesi,Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Bağkur Hizmet Dökümü
  • Banka Hesap Cüzdanı (Banka hesap cüzdanı kullanmıyorsanız bankadan son Üç ay' a ait hesap hareketleri alınmalıdır. Hesap dökümü güncel,kaşeli ve imzalı,bakiye de en az 2500 tl olmalı, Bankanın imza sirküleri de eklenmelidir.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu, Araç ruhsatı ve Kredi Kartı Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Romanya'daki Firmadan Davetiye
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


 
Ssk'lı Çalışanlar için Romanya vize başvurusu

  • Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • 2 adet biometrik resim(3,5x 4,5 mm yeni çekilmiş, arkafonu beyaz resim)
  • Kimlik fotokopisi
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Romanya Konsolosluğu vize departmanına hitaben Türkçe yazılmış, Şirketteki görevi,seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • İmza Sirküleri,Vergi Levhası,Yeni tarihli faaliyet belgesi,Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Ssk giriş bildirgesi
  • Ssk hizmet dökümü
  • Son Dört ay'a ait maaş bordrosu(kaşeli ve imzalı)
  • Banka Hesap Cüzdanı (Banka hesap cüzdanı kullanmıyorsanız bankadan son 3 ay' a ait hesap hareketleri alınmalıdır. Hesap dökümü güncel,kaşeli ve imzalı,bakiyede en az 2500 tl olmalı, Bankanın imza sirküleri de eklenmelidir.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu, Araç ruhsatı ve Kredi Kartı Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Romanya'daki Firmadan Davetiye
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


Esnaf-Serbest Meslek sahipleri için Romanya vize başvurusu

  • Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • 2 adet biometrik resim(3,5x 4,5 mm yeni çekilmiş, arkafonu beyaz resim)
  • Kimlik fotokopisi
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Romanya konsolosluğu vize departmanına hitaben seyahat detaylarını ve masraflarının kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • İmza Beyannamesi fotokopisi
  • Vergi Levhası fotokopisi
  • Faaliyet belgesi (Bağlı bulunduğu oda'dan son 3 ay'a ait)
  • Ticari sicil gazetesi (Var ise)
  • Bağkur Hizmet dökümü
  • Banka Hesap Cüzdanı (Banka hesap cüzdanı kullanmıyorsanız bankadan son 3 ay' a ait hesap hareketleri alınmalıdır. Hesap dökümü güncel,kaşeli ve imzalı,bakiyede en az 2500 tl olmalı, Bankanın imza sirküleri de eklenmelidir.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu,Araç ruhsatı ve Kredi kartı Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonu
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Romanya'daki Firmadan Davetiye
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


Ev Hanımları için Romanya vize başvurusu

  • Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • 2 adet biometrik resim(3,5x 4,5 mm yeni çekilmiş, arkafonu beyaz resim)
  • Kimlik fotokopisi
  • Evlenme cüzdanı fotokopisi
  • Romanya Konsolosluğu vize departmanına hitaben Türkçe yazılmış, seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • Banka Hesap Cüzdanı (Banka hesap cüzdanı kullanmıyorsanız bankadan son 3 ay' a ait hesap hareketleri alınmalıdır. Hesap dökümü güncel,kaşeli ve imzalı,bakiyede en az 2500 tl olmalı, Bankanın imza sirküleri de eklenmelidir.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu, Araç ruhsatı ve Kredi Kartı Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


Öğrenciler için Romanya vize başvurusu

  • Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • 2 adet biometrik resim(3,5x 4,5 mm yeni çekilmiş, arkafonu beyaz)
  • Kimlik fotokopisi
  • Nüfus kayıt örneği
  • Yeni tarihli Öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Romanya 'ya seyahat edebilmesi için muvafakatname
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • Romanya Konsolosluğu vize departmanına hitaben Türkçe yazılmış, seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Banka Hesap Cüzdanı (Banka hesap cüzdanı kullanmıyorsanız bankadan son 3 ay' a ait hesap hareketleri alınmalıdır. Hesap dökümü güncel,kaşeli ve imzalı,bakiyede en az 2500 tl olmalı, Bankanın imza sirküleri de eklenmelidir.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu, Araç ruhsatı ve Kredi Kartı Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


Emekliler için Romanya vize başvurusu

  • Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • 2 adet biometrik resim(3,5x 4,5 mm yeni çekilmiş, arkafonu beyaz)
  • Kimlik fotokopisi
  • Evlenme cüzdanı fotokopisi
  • Romanya Konsolosluğu vize departmanına hitaben Türkçe yazılmış, seyahat detaylarını ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten vize talep dilekçesi
  • Son emekli maaşı aldığına dair bordrosu
  • Banka Hesap Cüzdanı (Banka hesap cüzdanı kullanmıyorsanız bankadan son 3 ay' a ait hesap hareketleri alınmalıdır. Hesap dökümü güncel,kaşeli ve imzalı,bakiyede en az 2500 tl olmalı, Bankanın imza sirküleri de eklenmelidir.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu, Araç ruhsatı ve Kredi Kartı Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


Devlet Dairesi çalışanlar için Romanya vize başvurusu

  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • 2 adet biometrik resim(3,5x 4,5 mm yeni çekilmiş, arkafonu beyaz)
  • Kimlik fotokopisi
  • Romanya konsolosluğu'na hitaben yazılmış kaşeli ve imzalı vize talep dilekçesi(Seyahat tarihleri,Detayları ve masrafların kimin tarafından karşılanacağı belirtilmelidir.)
  • Bağlı bulunduğu makamdan görev ve izin yazısı
  • Resmi kurum kimlik kartı fotokopisi
  • Son dört aylık maaş bordrosu
  • Banka Hesap Cüzdanı (Banka hesap cüzdanı kullanmıyorsanız bankadan son 3 ay' a ait hesap hareketleri alınmalıdır. Hesap dökümü güncel,kaşeli ve imzalı,bakiyede en az 2500 tl olmalı, Bankanın imza sirküleri de eklenmelidir.)
  • Var ise Gayrimenkul Tapu,Araç ruhsatı ve Kredi kartı fotokopisi
  • Otel ve Uçak rezervasyonları
  • Seyahat süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası


NOT:
Vize müracaatı için şahsen gelmenize gerek yoktur.
Gerekli gördüğü durumlarda konsolosluk görüşmeye çağırabilir ve ek evrak talep edebilmektedir.
Romanya vizesi 7-10 iş gününde sonuçlanmaktadır.
Gerekli evrakları kargo veya şahsen ulaştırmanız halinde en geç 1 gün sonra işlemler başlamaktadır.
Romanya vizesi her türlü sorularınız için bizi arayınız.

Tel : 0 212 219 32 51
Gsm : 0 507 149 00 04
Adres : Halaskargazi cad. No:4 Garanti Apt. Kat:8 D:32
Harbiye-Şişli /İSTANBUL